Logo lingewaardactueel.nl


Overbetuwe Hartrecreanten bestaat 30 jaar

  Verenigingen

LINGEWAARD - Het is alweer 30 jaar geleden dat O.B.H.R Hartrecreanten is op gericht op 24 februari 1987 door de heren Van de Steen, Janssen en Meijer.

Bij het bereiken van deze mijlpaal zal onze vereniging in een nieuw tenue gestoken worden ter beschikking gesteld door onze nieuwe sponsor; Fysiotherapie Wismans in Gendt. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt op 18 februari een volleybaltoernooi gehouden in de Sporthal Walburgen te Gendt. Er zal door 12 teams gespeeld worden, de wedstrijden zullen plaats vinden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

O.B.H.R. is een patiëntenvereniging voor hartpatiënten en is aangesloten bij de Hart en Vaatgroep en als zodanig te vinden op www.beweegzoeker.nl en binnenkort op onze eigen website www. OBHR.nl. Het doel van de vereniging is om leden gelegenheid te geven tot spel en sport, dit zowel voor dames als heren, jong en oud. Onder leiding van gekwalificeerde sportleiders wordt er wekelijks op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur gesport in sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat te Gendt, met als motto: alles mag, niets moet.

Na revalidatie in het ziekenhuis worden patiënten meestal door verwezen naar sportverenigingen zoals OBHR, met als doel; onder deskundige begeleiding te blijven bewegen. Bij dit 30 jarig bestaan maken we tevens gebruik om de toevoeging van de plaats Gendt deze te vervangen door Lingewaard. O.B.H.R. Spel en Sportgroep Lingewaard.

Voor nadere informatie over de vereniging kunt u contact opnemen met ons secretariaat, tel. 0481-421850, of e-mail rudyvos@hetnet.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten