Afsluiting van de eerdere cursus
Afsluiting van de eerdere cursus (Foto: Maarten van Woerkom)

Nieuwe cursus Muziek Maak Je Zelf bij de 'Stedelijke' in Huissen

  Verenigingen

Er staat bij voldoende deelname weer een cursus Muziek Maak Je Zelf gepland eind september. Deze cursus Algemene Muzikale Vorming is bedoeld voor leerlingen van groep 4 t/m 7 en beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren.

Huissen - De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen; samen zingen en ze maken kennis met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen.

Aan het eind van de cursus van 15 lessen is er een afsluiting van de leerlingen met een diploma uitreiking en een optreden van het orkest.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. De lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer weten over de cursus bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen? Neem contact op via telefoonnummer 06-21844411 of kijk voor meer informatie op de website www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder “Opleiding”.

Meldt je aan via e-mail: stedelijke@gmail.com of via de website.

Meer berichten