Lijkt jou dit ook iets?

  Verenigingen
Voorspelen leerling met docent
Voorspelen leerling met docent (Foto: Cor Neijenhuis)

Ondanks de Moederdag kwamen op zondag 12 mei toch nog 15 leerlingen met hun docenten naar het Stedium aan de Muntstraat in Huissen om aan een talrijk publiek van ouders, grootouders, ooms en tantes te laten horen wat ze bijgeleerd hadden op hun instrument. Zou jij dat ook willen?

Huissen - Een instrument willen leren bespelen? Bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen kan het.

Je kunt bij de Stedelijke les krijgen op alle instrumenten, die in een harmonie orkest voorkomen. Voorbeelden daarvan zijn: fluit, klarinet, trompet, saxofoon, bariton, trombone, hoorn en slagwerk. Daarnaast kun je ook pianoles krijgen bij de Stedelijke. Je krijgt les van gediplomeerde docenten.

Wil je mee doen of speel je al een instrument en wil je mee spelen in het harmonie orkest of het slagwerk ensemble? Je kunt je aanmelden voor de muzieklessen of een aanvraag doen voor informatie via de website: www.stedelijkemuziekhuissen.nl Datzelfde kan ook via mail: stedelijke@gmail.com

Kom ook gerust eens kijken en luisteren op de repetitie avond van het orkest op woensdagavond en van het slagwerk ensemble op de vrijdagavond. Je bent welkom.

Alle lessen en de repetities zijn in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer berichten