Repeteren voor Robin Hood
Repeteren voor Robin Hood (Foto: Hannie Bouman)

Nog twee weken tot première Robin Hood

  Verenigingen

Wie kent het verhaal niet? Van de man die van de rijken steelt en aan de armen geeft: Robin Hood! Nog ruim twee weken en dan gaat het doek open voor Kindertheater Kleine Kees in Huissen.

Huissen - De 32 acteurs in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar hebben de afgelopen 9 maanden gerepeteerd om het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn uitgekozen uit de ruim 90 kinderen die afgelopen jaar auditie hebben gedaan om een plekje te bemachtigen in de cast van Kleine Kees.

De kinderen hebben naast alle spel-, zang- en danslessen dit jaar ook een heuse workshop ‘acteervechten’ gevolgd van de beste stuntman van Nederland JP de Kam. De vechtscènes zijn dan ook spectaculair geworden!

Naast het spel wat de kinderen leveren wordt er ook dit jaar weer hard gewerkt aan het decor, wat met groots nog niet eens de lading dekt! De duizenden blaadjes die geknipt en geplakt zijn geven het gevoel dat je in een echt bos bent beland. Ook met de kleding van de jonge spelers zit het wel goed. Maandenlang is er genaaid en gepast om de kinderen de beste outfit op het podium te geven.

Benieuwd geworden naar Robin Hood? Reserveer dan snel je kaartjes via www.theater-kees.nl want de première is al uitverkocht! Speeldata: 20, 22, 28, 29, 30 april en 1, 2, 3 en 4 mei.

Meer berichten