de bariton sectie
de bariton sectie (Foto: jan startman)

Code Geel voor Lingewaards Mannenkoor

  Verenigingen

De diverse commissies die ter gelegenheid van het 100 jaar Mannenzang in Huissen aan het werk zijn om een paar aanstaande feestelijkheden voor te bereiden hebben het er maar druk mee.

Lingewaard - Het lijkt wel een beetje op de nieuwslezer die met sonore stem meedeelt dat er een bui sneeuw gaat vallen van wel 2 tot 5 centimeter: het hele land in rep en roer! Bij het LWMK gaat dat niet anders: Code Geel, werk aan de winkel.
Eerst maar eens de jaarvergadering. Hoofdmotto: een feest kost geld, waar halen we dat vandaan? Daar babbelen de mannen (iedereen minus de zieken) allemaal gezellig over mee. Oplossing? Verhoging van de contributie! Iedereen voor? Niemand tegen? Aangenomen!
Het lijkt een goed geoliede machine en dat is het ook! Er worden ook andere plannen uit de kast gehaald. Collega zanger Rinus zal op 5 april a.s. een bingo avond organiseren die voor iedereen toegankelijk is. Ik heb het al eens meegemaakt en onder leiding van Rinus is het een feestje. En de winst gaat naar de feestpot van het koor. Plaats van de actie: het Gemeenschapshuis bij de Zandse Kerk in Huissen.
De volgende dag al staat ons koor te schitteren in de St Janskerk in Arnhem met nog een paar koren. Ook dat wordt een mooie middag vol afwisseling. Wij kijken er naar uit en oefenen intensief op nieuw repertoire.
Je ziet het: we blaken met elkaar van het enthousiasme. Nog een paar aanstaande evenementen: spulletjesmarkt in Mea Vota en de deelname aan de boekenmarkt met werkelijk een keur aan uitstekende boeken voor soepele prijsjes! Meer informatie volgt. Voor op of aanmerkingen: bel Hans Koster, afd PR. 0653 966 931

Meer berichten