Knutselen
Knutselen (Foto: Gerard Rikken)

De KLUP opent deur voor jongeren met ASS

  Verenigingen

In januari 2019 gaat De Klup Over-Betuwe starten met een nieuwe doelgroep. Naast het huidige aanbod van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking willen we deze activiteit ook bieden aan een kleine groep mensen met een verstandelijke beperking en een Autisme Spectrum Stoornis (afgekort ASS).

Huissen - Het doel is om de groep mensen met ASS. activiteiten aan te bieden in een prikkelarme en overzichtelijke omgeving. Uit de activiteiten die aangeboden worden kan men kiezen.
De begeleiding zal uit een vaste kern van vrijwilligers bestaan die al de nodige ervaring hebben met het aanbieden van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en A.S.S..
Voorlopig gaat “De Klup” starten voor deze groep met een frequentie van één keer per veertien dagen op de vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur in de Brink te Huissen. Als je interesse hebt dan kun je de eerste twee keer vrijblijvend mee doen daarna moet je beslissen of je lid wordt van De Klup.
Aanmelden kan via de website van www.dekluphuissen.nl of je kunt contact opnemen met:

Anneke Helmich e-mail: amj.helmich@hotmail.com
tel. 06-10338430
Gerard Rikken e-mail: dekluphuissen@gmail.com
tel. 06-34390043

Verder zijn wij regelmatig opzoek naar vrijwilligers. Als je interesse hebt om als vrijwilliger bij “De Klup” te komen neem dan contact met ons op. Bezoek onze website www.dekluphuissen.nl om kennis te maken met De Klup.

Meer berichten