een spetterend slot van een bijzondere feestavond.
een spetterend slot van een bijzondere feestavond. (Foto: Ron van Wieringen)

Teejaater PAN schittert als vanouds!

  Toerisme

Op vrijdag 5 april speelde Teejaater PAN de première van het stuk Geruchten (Rumors) van de Amerikaanse toneelschrijver Neil Simon. PAN is dit jaar weer teruggekeerd naar de vertrouwde zaal van Cultureel Centrum De Kinkel waar het de afgelopen decennia al vele succesvolle producties variërend van aangrijpend drama tot commedia dell'arte en vrolijke familievoorstellingen heeft opgevoerd.

Bemmel - Met de komedie Geruchten trakteert PAN het publiek op een chaotisch verlopende ‘feestavond’ in de woning van Charley Brock, de vice burgemeester van New York. De politieke carrières van de feestgangers worden angstvallig beschermd door buitenechtelijke relaties en andere schandaaltjes vooral ‘onder de pet te houden’. Op het laatst weet niemand meer wie bij wie nou welk verhaal op de mouw gespeld heeft en waarom. Aan het eind van de avond zijn de gasten dan ook behoorlijk doorgedraaid.

Schrijver Neil Simon wordt niet voor niets ‘The King of Comedy’ genoemd en de spelers van PAN hebben dit knap geschreven stuk werkelijk prachtig vertolkt!

Een groot compliment ook voor regisseur Joop Geurtjens die dit jaar zijn debuut maakt bij PAN.

Al met al een superleuke toneelavond met natuurlijk weer een spontane afterparty voor toeschouwers én spelers in de altijd gezellige foyer van De Kinkel.        

Voor de voorstellingen van komend weekend (12, 13 en 14 april) zijn nog kaarten te koop bij Boekhandel de Toren van Bemmel of reserveren op www.teejaaterpan.nl

Meer berichten