Cabaret over angst met Martijn Kardol

  Theater

Zaterdag 7 april kunt je bij TOP de nieuwe show “Bang” van Martijn Kardol zien, waarin het gaat over de angst voor terreuraanslagen.

Bemmel - Wat zou jouw reactie zijn wanneer er een aanslag plaatsvindt precies op dat moment en op die plek waar jij je net begeeft? Ben je bang en loop je weg of kijk je de angst in de ogen en schiet je juist te hulp? Zonder het zelf in de gaten te hebben werd er een aanslag gepleegd in zijn directe omgeving. Tot aan dat moment was zijn leven een jongensboek, maar nu is hij zoekende. Of is hij gewoon 'Bang'.

Als cabaretier beleefde Martijn afgelopen seizoen een ware kickstart. Hij won al vele prijzen, waaronder de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival: "Martijn is als geen ander in staat met hele kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen te krijgen. Martijn Kardol studeerde aan de Koningstheaterakademie en aan de BNN University en is inmiddels vaste producer van verschillende radioprogramma's.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten EUR 15,-- per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten