Logo lingewaardactueel.nl


Leden in actie op de baan
Leden in actie op de baan (Foto: Maurice)

Drie gratis badmintontrainingen in Bemmel

  Sport

Voor iedere sportclub in Bemmel begint eind augustus vaak het seizoen weer. Zo ook voor BC Bemmel’72 dat al bijna 50 jaar bestaat en leden heeft tussen de 8 en 80 jaar.

Bemmel - “Het leuke van badminton is”, zo zegt de 21-jarige Chris: “dat je het hele jaar kunt spelen en dat het een lekkere snelle, actieve sport is”.

Een andere dame, die al wat ouder is geeft aan: “het heeft mij door mijn burn-out geholpen en ik speel het nog steeds iedere week met veel plezier! Het is hier in Bemmel dan ook bijna een soort vriendenclub”.

Maurice, net de 50 gepasseerd vindt het “een erg gezellige vereniging waar tijd is voor een gesprek en een lach, maar er op de baan wel fanatiek gestreden wordt voor ieder punt. Helaas is badminton alleen een sport die geen hip imago heeft omdat het onbekend is en weinig media aandacht krijgt. Maar het is bijvoorbeeld intensiever dan tennis!”

Om geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om eens aan badminton te snuffelen biedt BC Bemmel’72 daarom aan om drie keer gratis op de vaste woensdagavond mee te spelen en een training te volgen in Sporthal de Heister. Het seizoen start weer op 28 augustus voor zowel de jeugd als de senioren.

Kijk voor de speeltijden, meer informatie en om je aan te melden op www.bcbemmel.nl