Atleten in Nijmeegsestraat op weg naar de finish
Atleten in Nijmeegsestraat op weg naar de finish (Foto: Willy Derksen)

Inschrijving Kersenfeest-triatlon gestart

  Sport

Op zondag 30 juni zullen om 13.00 uur 175 atleten voor de kwarttriatlon en 25 drietallen voor de trio-triatlon op het Gendtse Sportpark Walburgen met het traditionele kersenkanon worden weggeschoten voor de 31ste editie van de onverminderd populaire Gendtse Kersenfeest Triatlon. Het startschot zal, volgens goed gebruik, gelost worden door de Kersenkoningin.

Gendt - De wedstrijd is een van de vaste onderdelen van het jaarlijkse Kersenfeest, waar de organisatie dit jaar in handen is van Harmonie St. Caecilia. Aan de start van de sterk op de regio gerichte kwart triatlon zullen weer veel bekende gezichten strijden om de ereplaatsen of om de eigen-best-tijd te verbeteren. Strijd tussen familieleden, vrienden en buren maken deze triatlon bijzonder. Dat geldt ook voor het parcours, in en om Gendt, waarbij de loopbrug over de hoofden van de bezoekers van de braderie als een zware hindernis wordt ervaren. Ook de trio’s, waarbij het parcours wordt afgelegd door 3 personen, een zwemt (1km), de ander fietst (40km) en de laatste sluit af met het looponderdeel (10km) vormt ondertussen een vast onderdeel.
De inschrijving is in de koningsnacht van vorige week geopend en liep weer storm. Nog inschrijven? Check de website www.duursportgendt.nl of neem even contact op met Edwin Rutten info@duursportgendt.nl
Kortom het belooft weer een fantastisch sportevenement te worden op zondag 30 juni. Een bezoek meer dan waard.

Meer berichten