voel je vrij op wieltjes
voel je vrij op wieltjes (Foto: José Vens)

Voel je vrij op wieltjes

  Sport

De skeeler-informatieavond van b.o.d. de Sprinters was een groot succes. Heel veel enthousiastelingen, ouder en jong waren naar ons clubhuis gekomen om meer te weten te komen over het skeeleren en de opfriscursus voor skeeleraars die al een tijdje niet op de wieltjes hebben gestaan.

Bemmel - Voor wie helaas niet aanwezig kon zijn, volgt hieronder nog even in het kort de belangrijkste informatie:
Vanaf 4 april van 19.15 uur tot 20.45 uur is wekelijks iedere donderdagavond skeelertraining onder leiding van ervaren trainers.
De jeugd is onderverdeeld in 2 groepen: een startersgroep en een snelle groep.
Voor de volwassenen zijn er een beginnersgroep, een groep voor gevorderden en een groep voor de snelle rijders.
In april traint iedereen op de 400 meter asfaltbaan die bij ons clubhuis ligt. Met veel technische oefeningen, waaronder de remtechniek, worden de rijders voorbereid op het buitenrijden.
Vanaf 2 mei gaan de groepen, die veilig kunnen rijden (o.a. goed kunnen remmen) op de trainingsavond tochten maken door
bijvoorbeeld Park Lingezegen, het mooie natuurpark tussen Nijmegen en Arnhem met z’n prachtige skeelerpaden, of over dijken met hun mooie uiterwaarden en de fietspaden langs de Linge. Na de training drinken we gezellig koffie of thee en ranja in het clubhuis of op het terras en praten we gezellig even na.
Er zijn ook tal van toertochten, waar je aan mee kan doen. Individueel, of gezellig met je trainingsgroep.
Zin om mee te doen? Kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nlonder Skeeleren. Voor eventuele vragen kun je mailen naar skeelers@boddesprinters.nl.

Meer berichten