deBOL deelt bolletjes uit voor de RABObank Clubkas Campagne
deBOL deelt bolletjes uit voor de RABObank Clubkas Campagne

Het is weer zover!

  Sport

Het is weer zover … De Rabobank Clubkas-campagne komt er aan en St. de Bol doet weer mee!

Bemmel - Geniet u ook zo van het voorjaar en de prachtige bloemen die uitkomen uit de bolletjes die in de herfst in de grond werden gezet? Wij, “de Bolletjes” willen ook graag iedereen laten genieten en kunnen daarbij wat extra centjes heel erg goed gebruiken voor alle activiteiten die wij met veel plezier en liefde organiseren voor jong en oud!
Stichting deBOL organiseert 2x per maand een wandeltocht (ca. 10 km) voor vijftig plussers, de Dodenherdenking op 4 mei, de Bevrijdingstocht op 5 mei, de Middeleeuwse Wandeltocht in oktober, jaarlijks een sponsor-wandeltocht voor een goed doel en binnenkort van 21 mei t/m 24 mei wordt alweer de 12e deBOL “JUNIOR” Avond4Daagse Bemmel een groot feest voor de jeugd!
Dus, ook Stichting deBOL kan uw stem bij de RABObank Clubkas Campagne heel goed gebruiken!

Een paar weken geleden hebben de BOLdames al bolletjes uitgedeeld aan het winkelende publiek in Bemmel en op zaterdag 13 april zullen zij nog eens in het dorp uw aandacht vragen, iedere stem voor deBOL wordt dan alvast beloond met een vrolijk voorjaarsbloemetje!
Als u lid bent van de RABObank kunt u stemmen, u krijgt daarvoor bericht van de Rabobank! Doet u ook weer mee? Geef uw stem(men) aan Stichting deBOL Bemmel !!! Wij zijn daar heel erg blij mee! 
Alvast hartelijk bedankt en tot ziens onze activiteiten! Informatie: www.debolbemmel.nl tel. 0654975063

Meer berichten