Wintertoernooi Hexagon
Wintertoernooi Hexagon (Foto: Hans Gerichhausen)

Volleyballen bij Hexagon in Angeren

  Sport

Volleybal Club Hexagon is niet alleen actief in de Nevobo competitie, maar kent ook een groep enthousiaste recreanten.

Angeren - Iedere vrijdagavond vanaf 21.30 uur spelen de recreanten in het Dorpshuis van Angeren. Na afloop van het sportieve deel is er ruimte voor een drankje en een hapje aan de bar waarmee ze op een gezellige manier de week samen afsluiten.
Bij het onlangs gehouden Wintertoernooi in het Dorpshuis van Angeren wisten de recreanten beslag te leggen op een zeer verdienstelijke 2e plaats. Op zaterdag 26 januari 2019 waren de recreanten weer present in het Dorpshuis voor een demonstratiewedstrijd tijdens Angeren Bruist.
Inmiddels hebben de recreanten, ter afsluiting van het seizoen, al een paar jaar op rij de gewoonte om, geheel vrijblijvend, een zeilweekend te houden waarbij naast volleyballen ook tijd is voor een hapje en drankje.
Wil je ook deel uitmaken van deze sportieve en gezellige groep dan ben je van harte welkom om mee te spelen op de vrijdagavond vanaf 21,30 uur in het Dorpshuis van Angeren.
Je mag nu in plaats van 1 maand zelfs 2 maanden gratis meespelen. Dus naast actief bezig zijn met volleyballen is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning.
Ook voor de competitieteams kan Hexagon nog steeds dames en heren plaatsen. De wedstrijden worden hoofdzakelijk op donderdagavond gespeeld in sporthal Walburgen in Gendt. De trainingen worden verzorgd op maandagavond vanaf 20.00 uur in het Dorpshuis van Angeren.

André Polman

Meer berichten