vlnr Jos Straatman, Geert Molthoff. Kleindochter Danielle,Willy Gerritsen
vlnr Jos Straatman, Geert Molthoff. Kleindochter Danielle,Willy Gerritsen (Foto: Piet van Deijzen)

Biljarttoernooi eindigt in liefdevolle apotheose

  Sport

In de allerlaatste partij moet beslist worden wie de winnaar zal worden van het alweer 6e kersttoernooi van de Biljart Vereniging Elst.

Elst - Net als vorig toernooi had Joop Schotten de mogelijkheid om de uitslag te beïnvloeden. Kwam hij vorige keer als winnaar uit de strijd, nu moest hij de eer en de eindoverwinning laten aan Geert Molthoff. Een goede mix van clubleden en gastspelers zorgden voor een prettige ambiance en goed spelpeil. Dertig partijen werden er gespeelde deze dag, waarbij aan te tekenen valt dat al in de begin fase enkele gerenommeerde spelers teleur stelde en het al ras duidelijk werd dat nu andere winnaars naar voren zouden komen. Dat bracht de spanning ten top en iedere partij werd met argusogen bekeken en becommentarieerd. De winnaars van de vorige editie eindigden in de achterhoede. 
Het slot van deze geslaagde toernooi dag kreeg nog een onverwachte als ook een zeer prettig einde. De prijzen werden uitgereikt door de kleindochter van de winnaar. Danielle die haar deelnemende vader kwam aanmoediging was plots getuige van de overwinning van haar opa. “Opa je bent de beste en winnaar” riep zij luidkeels opa Geert toe. Direct wed zij gepromoveerd tot officiële prijsuitreiker. De Tweede prijs was voor Willy Gerritsen en de derde prijs ging naar Jos Straatman. Zo kunnen we met liefde terug zien op een wel geslaagd einde jaar toernooi 2018. Zij overhandigde de 1e prijs met een innige omhelzing.

Meer berichten