Kampioenen Tom Winters en Mika van Onna   (Thijs Wieman ontbreekt)
Kampioenen Tom Winters en Mika van Onna (Thijs Wieman ontbreekt) (Foto: Maarten Nijenhuis)

Jeugdteam Essentia kampioen

  Sport

Het tweede jeugdteam van Tafeltennisvereniging Essentia is kampioen geworden in de 5e klasse! Dat is een geweldige prestatie. Thijs Wieman, Tom Winters en Mika van Onna hebben 75 van de mogelijke 80 punten behaald. Dat is met recht een monsterscore te noemen.

Bemmel - Op de tweede plaats in deze competitie is het derde jeugdteam van Essentia geëindigd. Thijs Derks, Coen Derks, Dilaz Lamers, Tom Arians en Toon Coopmann wisten alle wedstrijden tegen de ploegen onder hen te winnen. Wat een geweldig seizoen heeft dit team gedraaid.
Mocht u ook binnen enkele jaren kampioen willen worden bij Essentia, dan is dit het moment om in te stappen!
Ondanks dat het competitieseizoen op zijn eind loopt gaat de training gewoon door. Elke vrijdag wordt er goed getraind. De beginnende jeugd speelt om 18.15 uur. De wat meer ervaren jongeren spelen om 19.15 uur waarna de senioren om 20.15 uur aan de slag gaan. Zij trainen dan een uur lang onder leiding van trainster Suzanne Dieker.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om als 55+er op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te spelen.
Ook zin om eens mee te spelen? Kom dan op dinsdagmiddag of vrijdagavond naar de Schaapskooi in Bemmel of neem contact op via info@essentiabemmel.nl. Kijk ook eens op de Facebook-pagina via www.facebook.com/TTVEssentia.
 

Meer berichten