training senioren
training senioren (Foto: Maarten Nijenhuis)

TTV Essentia 1 kampioen in vierde klasse

  Sport

Bij Tafeltennisvereniging Essentia was er de afgelopen week een groot feest. Het 1e team wist beslag te leggen op de titel.

Bemmel - Ze wisten in de één na laatste wedstrijd De Treffers met 8-2 te verslaan en eindigde daarmee ruimschoots bovenaan in de 4e klasse. De teamleden Adri Leissner, Dick Wismans, Pascal Schipperheyn, Rene Frentz, Toon Stinissen en Ton Wannet hebben, met nog één wedstrijd te spelen, een onoverbrugbare voorsprong van 14 punten opgebouwd.
Binnen enkele maanden bestaat de club 55 jaar. Natuurlijk wordt dit uitgebreid gevierd. Tijdens die festiviteiten zal er zeker stil gestaan worden bij het behalen van deze titel. We kunnen wel stellen dat deze titel het meest indrukwekkend is in het 55-jarig bestaan van de club.
Mocht u ook binnen enkele jaren kampioen willen worden bij Essentia, dan is dit het moment om in te stappen!
Ondanks dat het competitieseizoen op zijn eind loopt gaat de training gewoon door. Elke vrijdag wordt er goed getraind. De beginnende jeugd speelt om 18.15 uur. De wat meer ervaren jongeren spelen om 19.15 uur waarna de senioren om 20.15 uur aan de slag gaan. Zij trainen dan een uur lang onder leiding van trainster Suzanne Dieker.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om als 55+er op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te spelen.

Ook zin om eens mee te spelen? Kom dan op dinsdagmiddag of vrijdagavond naar de Schaapskooi in Bemmel of neem contact op via info@essentiabemmel.nl. Kijk ook eens op de Facebook-pagina via www.facebook.com/TTVEssentia.

Meer berichten