Jeroen Gerlofs overhandigt de cheque aan Roparun team031-Lingewaard
Jeroen Gerlofs overhandigt de cheque aan Roparun team031-Lingewaard (Foto: Sportfoto Hans Gerichhausen)

Cheque van 795 euro tegen kanker

  Sport

Ook in 2019 neemt team-031-Lingewaard deel aan de Roparun. Het team zamelt geld in om het leven van kankerpatiënten wat te verlichten en op te vrolijken, zodat de patiënten ‘zin’ in hun leven houden.

Angeren / Huissen - Om het geld te verdienen, loopt het team de Roparun. Dat is de estafetterun van Parijs naar Rotterdam over een afstand van ruim 560 kilometers. Sponsors kunnen het team daarin geldelijk steunen.
De eerste financiële ondersteuning, een cheque van 795,- euro, heeft het team bij de start van haar voorbereiding van Jeroen Gerlofs (van Tilly Models Doornenburg) mogen ontvangen. Toen de vriend van Jeroen in april aan alvleesklierkanker kwam te overlijden, nam hij zich voor om een actie tegen kanker te starten. De opbrengst van de actie (het maken en verkopen van miniatuur modellen) moest dicht bij huis blijven: Roparun team-031-Lingewaard.
Team-031-Lingewaard is voor 2019 compleet. De deelnemers komen hoofdzakelijk uit Angeren en Huissen. Ze zijn zowel in sportieve alsook in financiële zin met de voorbereidingen gestart om met sponsoracties geld bijeen te krijgen. Zo staan de kerstmarkt in Huissen-Zand, een mini-Roparun, een sponsorloop op basisscholen in Huissen en Bemmel op de agenda.
Volg ons, steun ons en laten we samen strijden tegen die rotziekte die kanker heet.
 

Meer berichten