Competitie
Competitie (Foto: M Nijenhuis)

Essentia 1 blijft op titelkoers

  Sport

Bemmel - Het seizoen van de spelers van het eerste team van Tafeltennisvereniging Essentia is net over de helft. Tijd voor een tussenbalans!
Aan de stand is duidelijk te zien dat Essentia 1 in hun poule de sterkste zijn. Na 6 wedstrijden hebben ze een ruime voorsprong van 8 punten op de concurrentie uit Huissen. Na Hutaf volgt Looping (Angeren) op 2 punten.
Dick Wismans blijft op een 100% score staan. Maar ook Adri Leissner scoort heel hoog met een winstpercentage van 75%. Ook de andere spelers van het team, Ton Wannet, Rene Frentz, Toon Stinissen en Pascal Schipperheyn scoren 50% of hoger. Kortom, deze tussenstand is echt een teamprestatie te noemen.
Ook de 55+-groep die op de dinsdagmiddag speelt beleeft veel plezier aan het spelletje. De dames en heren spelen gezellig, sportief en ongedwongen een balletje. De doelstelling is om fit ouder te worden en goede invulling te geven aan de vrije tijd.
Lijkt dit wel iets voor u dan wordt u verwelkomd door een enthousiaste groep van 10 tot 15 personen. Na een tijdje heerlijk gesport te hebben gaat eenieder daarna voldaan huiswaarts. Thuis kijkt u terug op een fijne en ontspannen middag.
Komt u gerust op dinsdagmiddag (14.00-16.00, inclusief theepauze) eens langs in de Schaapskooi te Bemmel.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op vrijdagavond te komen spelen. Vanaf 20.15 uur krijgen de 18+ers dan hun training om vervolgens nog ontspannen tegen elkaar te spelen.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.essentiabemmel.nl of op de Facebookpagina.

Meer berichten