Wandelaars lopend vanaf de Teselaar in Bemmel
Wandelaars lopend vanaf de Teselaar in Bemmel (Foto: Marleen Wegh)

Wil je 's avonds wandelen in een groep?

  Sport

Heb je zin om te gaan wandelen maar dan wel in een groep? Goed nieuws! Bemmel heeft er een ‘nieuwe’ wandelgroep bij. Op dinsdagavond wordt om 18.30 uur gewandeld vanaf de Teselaar.

Bemmel - Helemaal nieuw is de wandelgroep niet. De wandelaars hebben deelgenomen aan de Nationale Diabetes Challenge en wandelen nu vrolijk door op dinsdagavond. Ze zouden het leuk vinden als meer mensen uit de omgeving zich aansluiten bij de wandelgroep. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je in staat bent om ongeveer een uur te wandelen. Op de meeste avonden wordt er gelopen in twee groepen; een snelle en ‘normale’ groep. Zo kan iedere wandelaar in zijn of haar eigen tempo lopen. Wandel je al ergens anders en wil je een extra keer in de week lopen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!
Wandel je mee? Zorg dat je dinsdag om 18.30 uur klaarstaat, Teselaar 6, Bemmel.
Wil je wandelen in Bemmel maar vind je een uur te lang, stuur dan een mail naar Quint van de Ven Sport- & Cultuurcoach bij Stichting Welzijn Lingewaard: q.vandeven@swlingewaard.nl of neem contact op via: 06 – 13 96 65 36.

Meer berichten