Foto: pr

Kom skeeleren in Bemmel!

  Sport

Op de baan van b.o.d. de Sprinters wordt van donderdag 4 oktober tot en met donderdag 20 december wekelijks skeelertraining gegeven.

Bemmel - De trainingen zijn voor volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar en worden gehouden van 19.15 uur tot 20.30 uur op de verlichte atletiekbaan aan het Drieske 7 te Bemmel. De kosten bedragen € 15,- per persoon voor de gehele periode.
Onder begeleiding van ervaren trainers wordt er in een gemoedelijke sfeer gewerkt aan techniek, het vinden van de juiste balans en de kunst om veilig te remmen. Als afsluiting van de training kunnen al dan niet in pelotonvorm nog wat kilometers worden gemaakt. Daarna kan er nog gezellig aan de bar iets gedronken worden. Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd.
Ook bij slecht weer gaat de training gewoon door. Als de skeelerbaan nat is, wordt de training in het clubhuis gegeven. Dan wordt schaatsplanktraining gegeven en worden balans- en krachtoefeningen gegeven.
Als je interesse is gewekt, kom dan op de donderdagavond naar het clubhuis van b.o.d. de Sprinters op sportpark de Heister te Bemmel.
Vooraf aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar skeelers@boddesprinters.nl
In het voorjaar 2019 start het reguliere trainingsseizoen weer voor jeugd en volwassenen. 
 

Meer berichten