Tigers groepsles
Tigers groepsles (Foto: Emil Ripassa)

Tigers Life Skill Education in Huissen

  Sport

Taekwon-Do Academie Gelderland (TAG) biedt een compleet nieuw en speciaal ontwikkeld pedagogisch Taekwon-Do programma aan voor jonge kinderen van drie tot en met zes jaar: Tigers LSE! LSE staat voor Life Skills Education.

Huissen - Naast dat kinderen in dit programma leren zich weerbaar te maken d.m.v. Taekwon-Do technieken, worden ze ook getraind in, sociale en levensvaardigheden, respect, discipline en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden!

De lessen zijn onderverdeeld in de onderstaande thema’s die spelenderwijs aan bod komen:

* Omgaan met vreemdelingen

* Goede geheimen/slechte geheimen

* Omgaan met pesten

* Omgaan met gevaarlijke situaties (brand, water, verkeersregels)

* Samenwerken en leiderschap

* Gezondheid, voeding en bewegen

* Wereldwijde bewustwording

De kinderen krijgen een speciaal Tigerpakje en een leerlingenboekje, waarin ook vele leuke plaatjes, verhaaltjes en spelletjes staan, die ze geleerd hebben. TAG hoopt, naast het reguliere Taekwon-Do programma en Boksfit, ook voor deze jongere doelgroep een positieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

Locatie / Lestijden
De lessen vinden plaats in de gymzaal van OBC Huissen (Julianastraat 17, 6851 KJ Huissen. Via de zij ingang) op zaterdag tussen 10.00-11.00.

Aanmelding en kosten
Heeft u interesse? Bel of mail voor meer informatie en maak gebruik van een gratis proefles. U kunt zich ook meteen inschrijven:

Via het kopje lid worden op deze site kunt u zich aanmelden. Online kunt u de gegevens invullen die nodig zijn om te kunnen starten. Via een automatische incasso betaald u een maandelijkse bijdrage van € 20,- ( excl. Juli en augustus). Daarnaast is er een éenmalige bijdrage van € 75,- voor het aanschaffen van het tigerpak, band en leerlingenboek.

Ga naar www.tagelderland.nl voor meer informatie

Meer berichten