Foto: Studiovormkr8

Sport & Lifestyle-evenement Huissen

  Sport

In het weekend van 26 en 27 mei 2018 organiseert de Ondernemersvereniging Huissen – Heerlijk Huissen - voor de 1e keer een Sport & Lifestyle evenement.

Huissen - Gedurende dit weekend is jong en oud welkom in het centrum van Huissen voor sportieve uitdagingen en gezellige sport- en recreatieve activiteiten waar bewegen en plezier centraal staan. Er gebeurt van alles op straat; er zijn wedstrijden – de Sterkste man van Huissen -, diverse challenges, een Run-Bike-Run-wedstrijd, turn- en voetbaldemonstraties en de winkelstraten veranderen in een heuse catwalk.

Maar ook in en voor verschillende winkels kun je van alles zien en beleven. Presentaties, proeverijen en natuurlijk veel leuke aanbiedingen. Er klinkt overal gezellige muziek om het verblijf in Heerlijk Huissen voor zowel deelnemer als publiek nog aangenamer te maken.

Dus wees dit weekend sportief en verras en laat je verrassen in Hartje Huissen!

Programma
Zaterdag 26 mei

13.00-14.00 Grote modeshow door centrum van Huissen; in de Vierakkerstraat (vanaf de Buitenpoort), via de markt naar de Langestraat (tot de nieuwe AH) lopen mannequins van Concept by Trend&Co, Trend & Co, Huisman Schoenmode, Huisman Sport2000, Broekman Mode, van Monique, Shoeby, Hema en Juul Bodyfashion van podium naar podium om hun nieuwste collecties te tonen.

13.00-16.00 SGS Lingewaard verzorgt turndemonstraties in de Vierakkerstraat

13.00–16.00 Laura Freestyle vertoont haar voetbaltrucs in de Vierakkerstaat


14.00-16.00 Bewoners van Sancta Maria zijn uitgenodigd om bij De Betuwe, Claudio, Café Nr5, ’t Moment, ’t Koffiehuis of ’t Wijnhuys – onder het genot van een         gratis kop koffie – te komen kijken en genieten van alle activiteiten in het centrum.

13.00-17.00 Challenge ‘Sterkste man van Huissen’* op de Markt, georganiseerd door Bootcamp Huissen olv Evert van der Zee.

10.00-17.00 Winkels zijn open en vol leuke aanbiedingen.
vanaf 12.00 Horeca geopend en bij mooi weer zijn ook de terrassen open.

Zondag 27 mei
vanaf 13.00
SkiChallenge**, georganiseerd door Frank Nusteen.
KrachtChallenge***, georganiseerd door Frank Nusteen.

14.00-15.00 Grote modeshow door centrum van Huissen; in de Vierakkerstraat (vanaf de Buitenpoort), via de markt naar de Langestraat (tot de nieuwe AH) lopen mannequins van Concept by Trend&Co, Trend & Co, Huisman Schoenmode, Huisman Sport2000, Broekman Mode, van Monique, Shoeby, Hema en Juul Bodyfashion van podium naar podium om hun nieuwste collecties te tonen.

14.00-16.00 Bewoners van Sancta Maria zijn uitgenodigd om bij De Betuwe, Claudio, Café Nr5, ’t Moment, ’t Koffiehuis of ’t Wijnhuys – onder het genot van een         gratis een kop koffie – te komen genieten van alle activiteiten in het centrum.

14.00-16.00 Run-Bike-Run-wedstrijd**** voor groot en klein (vanaf 10 jr) door het centrum van Huissen.

13.00-17.00 Winkels zijn open en vol leuke aanbiedingen.
vanaf 12.00 Horeca geopend en bij mooi weer zijn ook de terrassen open.

*Voor de challenge ‘Sterkste Man van Huissen’ zijn we op zoek naar 25 mannen die de uitdaging aangaan om deze titel te bemachtigen. Denk je dat jij de Sterkste man van Huissen bent? Schrijf je dan nu in. Kosten van inschrijving bedragen € 10,- p/persoon. De drie sterkste deelnemers worden beloond met een mooie prijs.

Inschrijven via www.inhuissen.nl of evertvdzee@gmail.com.

**Bij de SkiChallenge proberen mannen en vrouwen 500 meter te skiën op de SkiErg. Degene die dat aan het eind van de dag in de snelste tijd heeft gedaan, wint een prijs.

Kosten van inschrijving bedragen € 2,50 p/persoon. Inschrijven via www.inhuissen.nl

***Voor de KrachtChallenge dagen we mannen en vrouwen uit om een gewicht zo lang mogelijk met gestrekte armen vast te houden. Degene die dat het langst kan, gaat einde van de dag met de eer én een prijs naar huis.

Kosten van inschrijving bedragen € 2,50 p/persoon. Inschrijven via www.inhuissen.nl

****Run-Bike-Run-wedstrijd; een hardloopparcours door de Langestraat, fietsen op een spinbike op de Markt en vervolgens weer hardlopen door de Vierakkerstraat in het centrum van Huissen. Voor mannen en vrouwen en kinderen vanaf 10 jaar. Voor de beste twee per categorie zijn er leuke prijzen beschikbaar.

Kosten van inschrijving bedragen € 2,50 p/kind (10-18jr) en € 5,- p/volwassene. Inschrijven via www.inhuissen.nl

Het inschrijfgeld van alle challenges en wedstrijden zal volledig worden gedoneerd aan het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar geneesmiddelen voor spierziekten zoals ALS; een ingrijpende ziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen. Sporten en bewegen is immers niet (meer) voor iedereen vanzelfsprekend!

Harry van Ginkel praat beide dagen de boel met een flinke dosis humor aan elkaar. Kom gezellig naar Sportief Huissen, want er is voor ieder wat wils!

Kijk voor meer informatie en/of inschrijving op www.inhuissen.nl

Schrijf je snel in, want het aantal deelnemersplekken is beperkt!

Meer berichten