Foto: Alberdien Langen

Zeer geslaagd Open Toernooi

  Sport

Zondag 8 april vond in Gendt het Open Badmintontoernooi 2018 plaats. Dit jaar werd het toernooi alweer voor de zeventiende keer georganiseerd met een groot aantal deelnemende koppels.

Gendt - Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbels en 's middags de gemengd dubbels. Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit onder andere Arnhem, Breda, Culemborg, Dieren, Eerbeek Lent, Nieuwegein, Nijmegen, Zutphen en natuurlijk Gendt. Totaal maar liefst 73 koppels (vorig jaar 62).

De gezelligheid, sfeer en sportiviteit zat er gelijk goed in. Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten.

Het was wederom een zeer geslaagde dag! Bij deze wil de activiteitencommissie van BC Gendt Hofstede Hovaria, Etos Venselaar en WijnZninig bedanken voor de prijzen en sponsoring van ons toernooi. Tevens een aantal winkeliers AH Gendt, The Read Shop Viergever, Dio Carla, Moods, Alberdeco, Bloemsierkunst De Gent, Cafetaria Flintrop, Boerderijwinkel De Geer, Express Wear, Schoonheidssalon Erika, Bakkerij Milder, Tuincentrum De Pas, Leemreise, Snelders Sport, Eucalypta snoepgoed, De Huyskweker, Rebo Reclame, Nr. 19, Welkoop en Van Dam Tweewielers voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor de loterij.

Lijkt het je ook leuk om een keer te badmintonnen. BadmintonClub Gendt heeft een jeugdafdeling op de dinsdagavond. De volwassenen spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speelavonden in sporthal Walburgen.

Meer informatie en uitslagen van het toernooi zie de website: www.bcgendt.nl.

Meer berichten