Spannende competitie voor TTV Essentia

  Sport

Voor tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel is de competitie enkele wedstrijden onderweg. Tijd om de voorlopige balans op te maken.

Bemmel - Team 1 bezet de een na laatste plaats in de 3e klasse, maar door de ruime overwinning tegen de nummer (9-1!) laatst kunnen ze weer omhoog kijken. Mogelijk kunnen ze door goede resultaten op korte termijn één of twee plekken stijgen. Ton Wannet speelt tot nu toe een stabiel seizoen. Hij wist 8 van de 12 wedstrijden in winst om te zetten

Zo mogelijk is de competitie bij het tweede team nog spannender. Weliswaar bezetten ze momenteel de laatste plaats in de 4e klasse, maar het is zo spannend dat zelfs de koppositie nog niet uit zicht is. In twee weken tijd kunnen ze zomaar een aantal plekken stijgen op de ranglijst.
Pascal Schipperheyn en Dick Wismans laten heel degelijk spel zien. Maar ook Adri Leissner en Toon Stinissen hebben mooie wedstrijden binnengesleept. De verwachting is dat het winstpercentage van deze vier toppers nog verder zal gaan stijgen waardoor het tweede team in de middenmoot terecht zullen komen.

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.15 uur begint de seniorentraining. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur een bericht via de Facebook-pagina.

Meer berichten
Shopbox