Foto: M Nijenhuis

Familietoernooi groot succes

  Sport

Op 2 maart werd bij tafeltennisvereniging Essentia het "Frank Polman familietoernooi" gespeeld. (Oud-)leden speelden met niet-leden een toernooitje om de eer. Een ludiek toernooi waarbij winnen minder belangrijk is dan het hebben van een gezellige avond.

Bemmel - Het toernooi, vernoemd naar het in 2014 overleden lid Frank Polman, werd ondersteund door de aanwezigheid van veel familieleden van Frank. Zij kijken terug op een bijzondere en ook gezellige avond. Veel deelnemers hebben zich het zweet op de rug gespeeld om vervolgens lang na de praten/dansen onder het genot van een drankje en een hapje.
Op www.essentiabemmel.nl staan de foto’s die een goed beeld van de avond geven.

Komende vrijdag gaat TTV Essentia verder met de beginnerstraining voor (nieuwe) leden. De (nieuwe) jeugdleden spelen om 18.15 uur (beginners) en 19.15 uur (gevorderden). De senioren starten om 20.15 uur in de Schaapskooi onder leiding van Suzanne Dieker. Suzanne Dieker is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale wedstrijdervaring. Heeft u interesse om te ontdekken of deze sport bij u past? Neem dan contact op met info@essentiabemmel.nl en kom vrijdag gezellig langs!

 

Meer berichten
Shopbox