Foto: Tim

Zeventig jaar badmintonnen bij BC Bemmel'72!

  Sport

Op woensdag 7 februari jl. vond in sporthal de Heister in Bemmel een jaarlijks terugkerend toernooi plaats: het Ouder-Kind toernooi van Badmintonclub Bemmel’72.

Bemmel - Bij dit toernooi kunnen jeugdleden hun ouders meenemen, maar ook de oudere leden mogen hun kinderen als partner mee laten spelen.

Vroeg op de avond was de jongste jeugd aan de beurt met maar liefst 20 deelnemers, waarin er gezellig maar fanatiek werd gestreden voor de winst, onder leiding van bondstrainer, tevens clublid Harry Horstink.

Daarna was het de beurt aan de senioren en de oudere jeugd. Ook hier werd in 12 teams gestreden voor de winst. Ook al waren de niveauverschillen soms groot, het leidde in alle gevallen tot een gezellig sportief samenzijn.

Op deze avond werden tevens 2 mensen in het zonnetje gezet, namelijk Wilma Peters en Piet van der Horst (deze was helaas niet fysiek aanwezig). Beiden zijn de 70-jarige leeftijd inmiddels gepasseerd, maar spelen nog steeds met enthousiasme en grote inzet het badmintonspel.

Badminton is derhalve een sport die door jong (vanaf ca. 9 jaar) tot en met oude beoefend kan worden. Mocht u interesse hebben om ook eens mee te spelen bij deze gezellige club fanatiekelingen, bezoek dan de website www.bcbemmel.nl voor meer informatie. De eerste 3x kunt u geheel gratis en vrijblijvend een keer meespelen en/of een training volgen!

Meer berichten