TOP: Jaimi Faulkner en Lloyd Spiegel

  Muziek

TOP-Luister-Café gaat op de Australische toer met Jaimi Faulkner en Lloyd Spiegel.

Bemmel - Geboren in Melbourne is Jaimie Faulkner inmiddels bezig aan zijn tweede carrière. Erkend in Australië als uitstekende zanger met bovengemiddeld gitaarspel maakt hij down under al furore sinds ‘Last Night’ zijn cd debuut van 2004. Zijn succes in Nederland en Duitsland doet hem naar onze oosterburen verhuizen, waar hij met zijn Nederlandse bandleden de cd ‘Back Road’ opneemt. Muziekblad ‘Rolling Stone’ prijst album, artiest en band regelrecht de hemel.

Lloyd Spiegel is de akoestische gitaar gigant van het moment. Een stem met orkaankracht completeert het onnavolgbare snarengeweld. Een combinatie die nog lang nadreunt, want het is absoluut uniek wat deze muzikant pur sang neerzet. Nog geen 40 jaar en Lloyd toerde al door Amerika en deelde, zo jong als hij was, het podium met o.a. Ray Charles, Bob Dylan en Etta James. In gezelschap van blueslegendes Brownie McGhee en Luther Allison had hij zijn finest blue moments.

Vrijdag 6 april spelen deze heren bij Toestanden Op Podium in de TheaterKerk de barsten in de gewelven. Aanvang 21:00 uur. Kaartjes kosten EUR 10,-- per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten