Wat wil jij de komende tien jaar voor Gendt?

  Ingezonden

Gendt - ''De werkgroep Integraal Gendts Ontwikkel Plan (iGOP), vraagt je medewerking met betrekking tot het aanleveren van ideeën voor een 5-10 jarenplan om samen GENDT leefbaar(der) en duurzaam te maken en hoe Gendt ook in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk blijft. De afgelopen tijd zijn er in Doornenburg, Huissen en Haalderen zeer goede resultaten behaald. Nu is het onze beurt om de regie te pakken!
Op 3 Juli 2018 heeft de eerste bijeenkomst van de werkgroep plaatsgevonden. In oktober hebben we veel pareltjes en pijnpunten gezien. Zeker voor de jongere inwoners van Gendt zijn er nog heel veel punten niet aan de orde gekomen. Daarom vragen we iedereen, maar ook juist jou als jongere om je stem te laten horen. Wat mis jij? Of wat vind je juist goed? Gendt leefbaarder maken geldt voor iedereen, dus zeker voor de jeugd!
De eerste startbijeenkomst om alle bewoners van Gendt te informeren, is gepland op 18 februari 2019, in zaal Providentia. Hier krijgt iedereen die ideeën heeft over het wel en wee in Gendt de mogelijkheid zijn of haar stem te laten horen over wat wij samen belangrijk vinden voor Gendt. Op deze bijeenkomst worden alle ideeën verzameld en bij elkaar gebracht tot een ideeënboek. Wat gebeurt er verder mee? Hoe zorgen we ervoor dat het handen en voeten krijgt en dat we dit ook gaan realiseren? Verdere informatie hierover zal na de feestdagen worden gecommuniceerd via Gemeentenieuws, Lingewaard Actueel en Groetenuitgendt.eu.
Tijdens de feestdagen wordt eenieder gevraagd een pakkende slogan voor het Integraal Gendts Ontwikkel Plan (iGOP) te verzinnen. De slogan moet aantrekkelijk voor jong en oud zijn, de lading dekkend en vooral uitnodigend zijn voor de gehele gemeenschap.
Wij dagen jou ( vooral de jeugd van Gendt) uit deze slogan te verzinnen.
Inzendingen zijn welkom op Gendt.Vooruit@gmail.com.''

Meer berichten