Logo lingewaardactueel.nl


Kerstmarkt 2018
Kerstmarkt 2018 (Foto: Uit archief Zandse Kerk)

Oproep standhouders kerstmarkt Zandse Kerk

  Cultuur

Op zondag 8 december van 11:00 – 17:00 uur organiseert Stichting de Zandse Kerk weer een gezellige kerstmarkt. In het sfeervolle decor van de unieke kerststal wordt de markt gehouden. De kerstcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen.

Huissen - In de kerk kunnen ongeveer 30 kramen geplaatst worden. De bedoeling is dat de standhouders producten aanbieden die met de kerst te maken hebben: kerststukken, kerstversiering, kleine cadeautjes. Vanaf nu kunnen mensen zich inschrijven voor een stand. De keuze is tussen een kraampje (afmetingen 200 x 80 cm) ad 30 euro of een tafel (afmetingen 160 x 80 cm) ad 20 euro. Stuur een mailtje naar info@zandsekerk.nl en reserveer een plekje. Vermeld je naam en telefoonnummer, of je een tafel of een kraam wilt en welk product je aanbiedt. Wees er snel bij want vol is vol. Via bovenstaand e-mailadres kun je ook informatie verkrijgen.
De inschrijving sluit op 10 november 2019.

Standhouders staan binnen, warm en droog, in een sfeervolle kerk. De kerststal is ieder jaar weer een trekpleister voor jong en oud. Torkest, Koor Exotherm uit Huissen, Minke Koekkoek en Dide Mons zorgen voor de muziek. De Zandse Kerk verwacht heel veel bezoekers. Hiervoor komen leuke zitplekjes waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden.