Cyrano de Bergerac heeft alles mee. Maar met de meisjes wil het niet zo lukken. Dat komt door zijn gigantische neus. (foto: Theater Kees)
Cyrano de Bergerac heeft alles mee. Maar met de meisjes wil het niet zo lukken. Dat komt door zijn gigantische neus. (foto: Theater Kees) (Foto: Theater Kees)

Koperen Kees: De Zere Neus van Bergerac

  Cultuur

Komende kerstvakantie presenteert theatergroep Koperen Kees in Huissen het familiestuk De Zere Neus van Bergerac.

Huissen - Dit kindvriendelijk en muzikaal neusje van de zalm, geschreven door Arjan Ederveen en bewerkt door Maarten Hopman, biedt voor elk wat wils. Cyrano de Bergerac heeft alles mee. Hij is slim, sterk, kan rijmen als de beste en is eigenlijk ook een aardige vechter. Maar met de meisjes wil het niet zo lukken. Dat komt door zijn gigantische neus. Dergelijke ongelukken gebeuren als de afdeling communicatie van de Orde van de Vrije Feeën aan wensfee Brenda de verkeerde informatie meegeeft. Dan wordt zo'n babyjongetje bij de neus genomen en moet hij leren leven met een onfortuinlijk groot reukorgaan. Hoe het verder gaat ziet u in Theater Kees op Kampstuk 23. Uitvoeringen: op woensdag 26 december tot en met zaterdag 12 januari. Kaarten, speeldata: koperen-kees.nl. Tip: ook geschikt als kerstcadeau...

Meer berichten