Cabaret van de bovenste plank met André Manuel

  Cultuur

Zaterdag 24 maart kunt u bij TOP genieten van cabaretier André Manuel. Zijn shows zijn actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig. André gaat in zijn 632ste programma De Onzen op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

Het is 2017. We bombarderen nog steeds moslims in het Midden Oosten. En in de media galmt de vraag, waarom zijn ze zo boos op ons.

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. De Volkskrant schreef: “Het is lovenswaardig hoe hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme onverschrokken te lijf gaat. Het zet je aan het denken.” het NRC kopte: “Satire van Manuel zoekt humor op gevaarlijk terrein.”

Aanvang optreden 20:30. Kaartjes kosten EUR 15,00 per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten
Shopbox