Jürgen Rijkers speelt in Theaterkerk

  Cultuur

Vrijdag 2 maart kunt u uw oren weer de kost geven bij TOP. Dat het een muzikaal spannende avond zal worden is zeker, want Arnhemmer Jürgen Rijkers heeft een geheel eigen sound.

Bemmel - Als zeer getalenteerd gitarist combineert hij vintage instrumenten en versterkers met zijn warme en authentieke stemgeluid. Jürgen wisselt stevige rocknummers vol improvisatie af met ballads met een gevoel voor soul.

Hij zingt over persoonlijke verhalen met liefde en verbondenheid als thema, maar is af en toe ook maatschappijkritisch. Wat hij ook zingt, zijn indringende rauwe stem lijkt recht uit zijn hart te komen.

Samen met bassist Leo Mongula en Florian Hoefnagels verovert Jürgen podium voor podium het Nederlandse publiek. Tijdens een avond met de band heb je soms het gevoel terug te gaan naar de seventies, met rauwe rocknummers en wilde improvisaties. En dan keer je plots weer terug naar het singer-songwriter tijdperk, met indringende persoonlijke liedjes. De muziek van Jürgen Rijkers moet je vooral vóélen, dus mis deze TLC Session niet!

Aanvang 20:30. Kaartjes kosten EUR 10,-- per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten