Op IKC Het Drieluik kunnen ze een feestje BOUWEN!

  Cultuur

Wat een feest op IKC Het Drieluik! Het dak ging eraf vandaag! Maar dat was niet erg want gelukkig liep de school vandaag vol met meesters en juffen verkleed als bouwvakker.

Huissen - Zij zijn bijna klaar voor de grote verbouwing van de school en nu al klaar om een feestje te BOUWEN!

Bij binnenkomst barstte het feest al los met een meterslange polonaise door de school. Vervolgens was het moment daar waarop de schoolprins van IKC Het Drieluik 2018 bekend werd gemaakt. Het was Prins Jesse met hofdames Elle en Sanne. Na een spellencircuit op school vertrok de hele school naar de Kuul waar de grote carnavalsviering was. Iedere groep deed een spectaculair optreden. De kleinste zongen uit volle borst een lied over dierencarnaval en de grootste zongen het aanstekelijke lied: Hallo Allemaal! Iedere groep liet zich van de beste kant zien. Ook de meesters en juffen deden een optreden met een medley van carnavalsliedjes over bouwen.
Ook was er hoog bezoek. De prinsen en prinsessen van de Huisense carnaval kwamen met het hele gevolg ook langs bij in de Kuul. En de kinderen van de Krössels deden zelfs een heus optreden.

Het was een zeer geslaagde carnavalsviering. En dan nu..... lekker vakantie!

Meer berichten