Zangeres Michelle David treedt op in Theaterkerk

  Cultuur

Zaterdagavond 24 februari heeft TOP een geweldig optreden voor u in petto. Dit mag u niet missen.

Bemmel - Topper van jewelste! Michelle David en haar band The Gospel Sessions - die al te zien waren in DWDD, North Sea Jazz en Lowlands - staan garant voor een avondje rockend genieten en dansen.

Gitaristen Paul en Onno vroegen zich af, wat er zou gebeuren als ze gospel zouden strippen van alle franje, terug naar de roots? De muzikanten vonden in de Amerikaanse Michelle David de ideale zangeres voor hun trip naar de bakermat van de soul. Met The Gospel Sessions Vol. 1-en-2 als resultaat. Ze gaan terug naar de essentie van de gospelsoul, met de kracht van de herhaling, groovende gitaren- en percussiedrive als basis. Het album is een persoonlijk document van Michelle geworden met nummers uit haar jeugd, zoals ‘Tradewinds’: ‘Ik was vijf jaar oud. Het kwam ineens weer omhoog tijdens de opnamesessie. Ik had er jaren niet meer aan gedacht, maar ik zong het zo weer.’

Aanvang optreden 21:00. Kaartjes kosten EUR 15,00 per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten