Logo lingewaardactueel.nl


Bevelander Fanclub
Bevelander Fanclub (Foto: Hans Helsen)

Nieuwjaarsbijeenkomst Bevelanders en Fanclub

  Cultuur

Huissen - De Bevelander Fanclub (BFC) nodigt, naast de BFC-leden, iedereen van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in Zalencentrum ‘De Buitenpoort’ aan de Helmichstraat 1 in Huissen op Zondagmiddag 14 januari vanaf 14.00 uur (inloop tussen 13.30 en 14.00 uur)

De Bevelander Fanclub bestond in 2017 alweer 30 jaar! Het bestuur had daarom het plan opgevat om, vlak voor de Kerstdagen, alle trouwe fanclubleden een uitnodiging met goede wensen en een kleine attentie persoonlijk te overhandigen. Alle 170 adressen werden door het bestuur, op enkele veraf adressen na, persoonlijk bezocht.

Genoemde middag wordt bij binnenkomst iedereen welkom geheten met een kopje koffie of thee.

Een toost zal worden uitgebracht op het nieuwe jaar, om vervolgens met de BFC en Bevelanders aan de hand van oude foto’s en gebeurtenissen terug te gaan in de tijd. Er is veel te vertellen over de achterliggende 30 jaar waarin de fanclubleiding actief was. De Bevelanders zullen daarnaast deze middag een aantal blokken muzikaal invullen.

De entree is voor iedereen gratis! Inschrijven voor het lidmaatschap met de daaraan gekoppelde kortingen is nog steeds mogelijk via tel.: (026)3250366.

Meer berichten

Shopbox