Logo lingewaardactueel.nl


Foto: Valentijn Kempkes

Uitverkochte première Aladdin

  Cultuur

Huissen - Op tweede kerstdag werd de première van 'Aladdin de musical' gespeeld aan het Kampstuk 23 inHuissen.
Nog niet gereserveerd? Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveer  via www.theater-kees.nl. 
De musical is voor iedereen vanaf zes jaar en wordt nog gespeeld op 5, 6, 7, 12 en 13 januari. De middagvoorstellingen beginnen om 14.00 uur, de avondvoorstellingen om 19.00 uur.

Het verhaal
Het verhaal van de dappere straatjongen Aladdin speelt zich af in de mysterieuze stad Agrabah.
Aladdin droomt van een rijk leven in het paleis van de Sultan. Wanneer hij smoorverliefd wordt op prinses Jasmine wilt hij niets liever dan met haar trouwen. Jafar, de sluwe grootvizier van de Sultan probeert de macht over te nemen met behulp van de wonderlamp uit de wondergrot.
De spelers van Theatergroep Koperen Kees hebben er weer een prachtige voorstelling van gemaakt. De spannende beginscene met de gemene Jafar en zijn hulpje Kadeem, de sultan in haar paleis, de marktvrouwen en natuurlijk prinses Jasmine en Aladdin. En niet te vergeten de geest uit de lamp. Ze kwamen allemaal voorbij tijdens de met dans en zang doorspekte voorstelling. Het mooie, eenvoudige doch doeltreffende decor, de rekwisieten, kleding, techniek, het kwam allemaal samen om er een mooi schouwspel van te maken onder regie van Florian Slangen.

(foto: Valentijn Kempkes) 
 

Antoine Queens
Meer berichten

Shopbox