Schilderijen in de Kijkruit

  Column

Judith Veulings woon alweer, met veel plezier, 16 jaar in Gendt . Dit keer is het haar beurt om hier in de Kijkruit te mogen hangen.

Gendt - ''Ik ben 3 jaar geleden begonnen met schilderen bij Riny vd Pas in Huissen. Al gauw kwam ik erachter dat het me goed af ging en ik het super leuk vond ( en nog steeds vind ). Ik ben ook thuis aan het schilderen gegaan en het is nu nog steeds mijn grootste hobby .

Het liefst schilder ik op grote doeken met acrylverf en met veel kleur. Meestal is het iets abstracts . Maar ik vind het ook een uitdaging om gezichten te schilderen. De schilderijen die hier in de Kijkruit hangen zijn allemaal uit verschillende lagen opgebouwd. Dat maakt het schilderij mooier en elke keer zie je er weer wat anders in. Met schilderen kun je lekker je gang gaan en je creativiteit er op los laten. Iedereen zou het eens moeten proberen ..... Ik hoop dat jullie het mooi vinden” .

Algehele informatie: Werkgroep De Kijkruit: Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl. Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Interesse om ook eens te exposeren in de Kijkruit? Geef je op via het aanmeldingsformulier: www.kunstkringgendtverbeeld.nl

Meer berichten