Logo lingewaardactueel.nl


Foto: Pixabay

Lingewaard Actueel stopt

Huissen - DPG Media, waarvan Lingewaard Actueel een onderdeel is, heeft besloten per 1 oktober te stoppen met de verspreiding van deze huis-aan-huiskrant en samen te gaan werken met Uitgeverij Starters Pers B.V., uitgever van onder andere Hét Gemeente Nieuws Lingewaard. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws beschikbaar via Hét Gemeente Nieuws Lingewaard.

Adverteerders van deze krant kunnen in de toekomst ook nog steeds terecht bij DPG Media. DPG Media biedt een uitgebreid aanbod van verschillende nieuwsmerken en digitale advertentiemogelijkheden.

Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: "De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht."

"Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals AD.nl of indebuurt.nl."

Robert Kusters, uitgeverij Starters Pers B.V.: "Wij en DPG Media zijn overtuigd van het belang en de kracht van de samenwerking voor het behoud van lokaal nieuws in de regio". 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten