Logo lingewaardactueel.nl

In memoriam Henk Bergamin

Henk Bergamin bij de A4Daagse in Bemmel
Henk Bergamin bij de A4Daagse in Bemmel

Op vrijdag 23 augustus bereikte ons het droeve bericht dat onze Ambassadeur en grote Vriend van deBOL, Henk Bergamin, na een kort ziekbed was overleden. Wij wensen zijn vrouw Else en zijn 5 zonen, hun partners en de kleinkinderen heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bemmel - Wij hebben Henk leren kennen toen hij Burgemeester van de gemeente Bemmel was en wij in de kelder van kasteel De Kinkelenburg de VVV Bemmel draaiende mochten houden. Het bestuur van de VVV had o.a. als taak het organiseren van de jaarlijkse ponymarkt in Bemmel. In die functie kregen ook wij regelmatig met Henk te maken! Toen de VVV in 2001 werd opgeheven en Stichting deBOL werd opgericht, kregen wij van onze oud-burgemeester Henk Bergamin nog altijd veel support en advies! Hij heeft ons geholpen met het uitzetten van mooie routes want hij wist in onze hele regio de mooiste paadjes en we konden altijd een beroep op hem doen als we iets gingen organiseren, zoals b.v. bij de eerste deBOL “JUNIOR” Avondvierdaagse waar hij met plezier onze tochtencoördinator was.
Henk werd onze ambassadeur en hij zorgde ervoor dat meerdere sponsoren deBOL financieel gesteund hebben.
Wij hebben Henk Bergamin leren kennen als een zeer aimabele, gedreven, enthousiaste man die ging voor precisie en duidelijkheid en die zich inzette voor de doelen die hij wilde bereiken, maar hij was ook de man met een groot warm hart voor Bemmel en voor deBOL, hij kon genieten van alle activiteiten die wij als deBOL organiseerden!


Henk, we bedanken je voor alles dat je voor ons hebt gedaan! Wij zullen je heel erg gaan missen!

Bestuur St.deBOL