een kleine impressie v.h.speelgoed
een kleine impressie v.h.speelgoed (Foto: Ina Rotteveel)

Nieuw speelgoed bij speel-o-theek Huissen

Sinds 21 augustus is de speelotheek weer geopend na een warme en zonnige vakantie.Voor ons was het een drukke periode met het schoonmaken en inventariseren van het speelgoed.

Huissen - Tevens kwam daarbij het feit, dat het RABOBANKFONDS onze aanvraag heeft gehonoreerd met een mooie donatie.Wij zijn hier erg blij mee en bedanken het fonds dan ook van harte voor hun gulle gave. Hiervan hebben wij heel veel nieuw speelgoed kunnen aanschaffen voor alle categorieën en leeftijden.

Veel items hebben wij via INTERTOYS Huissen gekocht. Zij waren ons terwlle middels het geven van korting op het totaalbedrag.

Het betekende wel, dat alles ingeschreven moest worden en gecategoriseerd, wat veel tijd van onze speelgoedcommissie vergde. We hebben het er graag voor over, het gaat tenslotte om de kinderen, zodat zij weer fijn kunnen spelen.

Het speelgoed staat momenteel tentoongesteld in de speelotheek en wordt na 4 september uitgeleend. Abonnees kunnen hun favoriete speelgoed reserveren!!

Nieuwe leners zijn van harte welkom! Kom gerust eens een kijkje nemen. We zijn geopend op woensdagavond van 18.30u-19.30u Vrijdagmiddag van 15.00u-16.00u en zaterdagochtend van 10.00u-11.00u.

Wij zijn bereikbaar via: website www.speelotheekhuissen.nl

email.: speelotheekhuissen@gmail.com of telefonisch tijdens de openingstijden 06-13788026.

Adres: Aloysiusschool, Lange Kerkstraat 19.

Meer berichten