Logo lingewaardactueel.nl

Meidenvoetbaldag aan begin van het seizoen in Huissen

Na twee aansprekende edities organiseert Voetbalschool On Tour ook dit jaar weer een Meidenvoetbaldag. Zondag 25 augustus kunnen speelsters in de leeftijd van 7 tot 19 jaar daarvoor terecht van 10:00 tot 16:00 uur op de velden van RKHVV in Huissen: Sportpark De Blauwenburcht, Blauwenburcht 1, 6852NS Huissen, Gelderland.

Huissen - Het programma van de Meidenvoetbaldag bestaat uit professionele trainingen, spelvormen en een battle. De trainers van Voetbalschool On Tour staan garant voor deskundige begeleiding van de voetballende meiden. Deelnemen aan de Meidenkeepersdag kost € 10,00. Deze prijs is inclusief lunch en een aandenken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website van de voetbalschool: www.voetbalschoolontour.nl . Er is nog plek voor 25 meiden.

Mocht je de hele dag willen keepen dan is dit ook mogelijk. Aanmelden hiervoor kan via www.keepersschoolontour.nl en ook hier is de prijs € 10,00.

Voetbalschool On Tour is het voetballende broertje van Keepersschool On Tour en heeft een traditie opgebouwd in het organiseren van voetbal en keepersdagen voor meiden in de leeftijd van 7 tot 19 jaar. Voetbal en Keepersschoolhouder Berry van de Biezen, de voormalige trainingsgenoot van Maarten Stekelenburg in de jeugd van Ajax – organiseerde in 2016 al, voordat de Oranje Leeuwinnen het meiden- en vrouwenvoetbal een onnavolgbare impuls gaven, de eerste landelijk Meidenkeepersdag bij VV De Bataven in Gendt. Vanuit het hele land kwamen er destijds tachtig meiden naar Sportpark Walburgen. Een jaar later was de tweede editie van de Meidenkeepersdag net zo succesvol op de velden van Quick 1888 in Nijmegen.

Van de Biezen, die in het verleden als senior onder meer bij Sparta Nijkerk heeft gekeept, traint bij RKHVV in Huissen de meiden- en vrouwenkeepsters, is trainer van de JO12-1 en Vrijwillige Jeugdscout van Ajax.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten