Logo lingewaardactueel.nl


Stelvio beklimming 31 augustus

Op 31 augustus ga ik, Nathalie Vedder, gezamenlijk met mijn collega’s van Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT de Stelvio pas in Noord Italië beklimmen. Mijn doel is om hiermee geld in te zamelen voor onderzoek naar gepersonaliseerde behandeling van kanker op basis van een integrale DNA-analyse van tumorweefsel. Het geld dat ik inzamel, gaat geheel naar het Center for Personalized Cancer Treatment. Dit is een samenwerkingsverband van alle academische ziekenhuizen en ca 40 grotere regionale ziekenhuizen, waarmee meer dan 80% van alle kankerpatiënten in Nederland toegang hebben tot dit initiatief.

De klim naar de top van de Stelvio is 21,1 kilometer en bevat 1533 hoogtemeters. In totaal probeer ik minimaal 1533 euro in te zamelen, zodat ik minimaal 1 euro sponsorgeld per hoogtemeter inzamel.

Wilt u mij helpen in het bereiken van mijn doel en steunt u dit enorm goede initiatief? U kunt mij sponsoren door naar www.stelvioforlife.nl te gaan, tabblad doneren. Daar kunt u bij "ik wil een persoon sponsoren" Nathalie Vedder intypen. Uw donatie zal dan bij mij worden bijgeboekt.

Mocht u ervoor kiezen om deze stichting hierin te steunen, dan wil ik u daarvoor heel erg bedanken!

Nieuws uit Arnhem

Meer nieuws uit Arnhem >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten