Logo lingewaardactueel.nl


Repetitie van Arno Vree
Repetitie van Arno Vree (Foto: Jan Startman)

Wegens vakantie gesloten: Lingewaards Mannenkoor

Het Lingewaards Mannenkoor: wegens vakantie gesloten

Zo gaat dat dus niet: de mannen van het Lingewaards Mannenkoor hebben het druk.

Daar staat u vast van te kijken, al die gepensioneerde mannetjes hoeven zich toch niet zo druk te maken? Eén keer in de week gezellig met elkaar zingen onder leiding van een uitstekende dirigent kan toch niet al te zwaar zijn?

Ja, dat is ook wel waar, maar er staan een paar zaken op de rol die geregeld moeten worden en daarvoor moeten de mannen echt wel aan de slag.

Waar ze al maanden mee bezig zijn is het voorbereiden van het Eeuwfeest 100 jaar Mannenzang in Huissen. Op 29 september gaat dat gevierd worden.

Daar moet buitengewoon veel voor geregeld worden. Om maar bij het begin te beginnen: de plaats van handeling. Dat wordt de Zandse Kerk in Huissen, zover zijn ze al. Hoeveel mensen komen er? Want hoeveel stoelen zijn er nodig. De catering, de piano, de toneelverhogingen, het transport en de opbouw van het een en ander. Je voelt hem: geen vakantie.

Maar dat het een mooi feest gaat worden staat vast: het Lingewaards Mannen Koor treedt op en er zijn drie andere koren uitgenodigd en die komen ook. Feestje dus.

Nog even wat anders.

Traditioneel staat de Mannen van het Koor op de Huissense Boekenmarkt. En zoals menigeen inmiddels weet, bieden ze de fraaiste boeken aan voor alleszins redelijke prijzen.

Dit alles vindt plaats op zaterdag, 7 september aanstaande. En let wel: het boek wat jij zoekt ligt bij ons. En als dat niet het geval is dan is het net verkocht.

En wil je bij ons komen zingen: dat kan ook. Bel maar even met Theo Vermaas, 026 325 7408 of Hans Koster op nr 0653 966 931. Tot ziens ergens.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten