Logo lingewaardactueel.nl


Boer Hidde en Boerin Sandra
Boer Hidde en Boerin Sandra (Foto: Stikido)

Kinderdorp Doornenburg dit jaar op de boerderij

Doornenburg - Van 12 tot en met 16 augustus 2019 organiseert StiKiDo weer het jaarlijkse kinderdorp in Doornenburg. Het kinderdorp wordt gehouden op het evenemententerrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen (vanaf 4 jaar) die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Dit jaar is het thema van kinderdorp: boerderij

Op maandagochtend gaan we het kinderdorpterrein ombouwen tot een gezellige boerderij. De kinderen gaan aan de slag met het maken van hun eigen boerderij, wat de rest van de week hun thuis zal zijn. Maandagavond is er een kijkavond om de hutten van de kinderen te bewonderen en vindt Heel Stikido Bakt plaats. Alle kinderen mogen hun mooiste, lekkerste of leukste baksel meenemen. Op dinsdag is de mooiste hut verkiezing en gaan we op pad om echte dieren te bekijken en allemaal leuke spellen spelen! Dinsdagavond is er een viswedstrijd. Woensdag is er een groot spektakel met allemaal luchtkussens. Donderdag vermaakt iedereen zich de hele dag op het veld met allerlei spellen. Vrijdag is het groot feest tijdens de playbackshow. Op vrijdagavond sluiten we het kinderdorp af met een feestelijke avond met rommelmarkt, loterij en muziek van lokale bands op het gezellige terras.

Inschrijven voor deze week kan op zaterdag 10 augustus vanaf 10.00 uur op het kinderdorpterrein. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 per kind. De inschrijving geschiedt middels een inschrijfstrook welke te downloaden zal zijn op www.stikido.nl. Er is plaats voor 250 kinderen op de Stikihoeve.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten