Logo lingewaardactueel.nl


De 50 km-lopers van de Vierdaagse komen op de eerste dag het centrum van Huissen bij de Arnhemse poort binnen,  het terras van 't Huessenaartje biedt de beste plek.
De 50 km-lopers van de Vierdaagse komen op de eerste dag het centrum van Huissen bij de Arnhemse poort binnen, het terras van 't Huessenaartje biedt de beste plek. (Foto: Hans Schmeinck )

Vier de Vierdaagse bij 't Huessenaartje

Huissen - De wandelaars van de Vierdaagse komen dinsdag 16 juli het centrum van Huissen binnen via de fietstunnel bij de beroemde, mooie monumentale huisjes bij de Arnhemse Poort. Op het ruime en gezellige terras van café 't Huessenaartje zie je de lopers op de eerste dag dan voor het eerst de kom van het stadje van plezier binnen komen.

De gezellige kastelein Lieky maakt er met haar team -al jaren- een dolle boel van. Lekker eten en drinken erbij voor kijkers en lopers (50 km).
Met zomerse, vrolijke en energieke muziek door DJ Kinki Sminki. Kom naar 't Huessenaartje en wees verzekerd van een een goede/de beste plek om de stoerste lopers van het grootste wandelsportevenement ter wereld richting de finish te juichen. Dat kan al vanaf 7.00 uur. Gratis entree. Tot dan!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten