Logo lingewaardactueel.nl


Foto: Ramon ter Maten

Huissense Dag met braderie en veel muziek


HUISSEN - De HuissenseDag wordt dinsdag 30 juli voor de 43e keer gehouden.  In het centrum van Huissen staan een gevarieerd samengestelde braderie en diverse podia met bekende artiesten garant voor een dagje genieten voor jong en oud. 

De Huissense Dag - ooit ontstaan tijdens de Nijmeegse Fietsvierdaagse - trekt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers. Bij uitstek ook een dag om (oude) bekenden te ontmoeten en samen - bij een hapje en een drankje - te genieten van de muziek die vanaf de diverse podia ten gehore wordt gebracht.  

Zoals al vele jaren traditie is, wordt de er maandagavond voorafgaand aan de 5e dinsdag van juli de Huissense Avond gehouden op het podium op de Markt. 
Dit jaar wordt het publiek opgezweept en enthousiast meegesleept met het optreden van  Duo SUITZ: Hun motto is "Strak in het pak, uit je dak".
Dinsdag staat Huissen op zijn kop van 10.00 tot woensdag 01.00 uur.

Programma:

OVERDAG
Braderie in het centrum van Huissen van 10.00 tot 17.00 uur 
Live muziek vanaf de podia op De Markt en Raadhuisplein van 10.00 tot 17.30 uur met onder anderen Het Hutspotorkest en Erik Adams

's AVONDS
Live muziek vanaf de podia op De Markt en Raadhuisplein van 20.00 tot 01.00 uur  met onder anderen Country Wilma; Duo  SUITZ; zanger Kafke; Vieze Jack;  Vinzzent en MMOOZZ.

Plastic Bekers
De gemeente Lingewaard wil evenementen als de HuissenseDag een duurzame toekomst geven. In overleg met de Huissense Horeca en het bestuur van STINASE wordt er deze dag - als proef - gebruikte plastic bekers apart ingezameld en gerecycled. Bezoekers wordt gevraagd de plastic bekers in de blauwe bakken met oranjevlaggetje te deponeren.
Het laatste nieuws op de website van Stinase: www.huissensedag.nl
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten