De Vierdaagse-wandelaars (50 km) verlaten dinsdag 16 juli bij De Buitenpoort het centrum van Huissen, kom ze daar aanmoedigen!
De Vierdaagse-wandelaars (50 km) verlaten dinsdag 16 juli bij De Buitenpoort het centrum van Huissen, kom ze daar aanmoedigen! (Foto: Benno Arends)

Eerste rang Vierdaagse beleven bij Buitenpoort

HUISSEN– Maak de Vierdaagse live mee bij De Buitenpoort. Omdat de route van de eerste dag sinds vorig jaar is omgedraaid komen de stoer(st)e wandelaars -yep, die van 50 km- later in de ochtend door Huissen. Vanaf circa 8.30 uur worden de eerste wandelaars verwacht en dat gaat dik drie uur door.

Bij De Buitenpoort zit je eerste rang. Op een groot (overdekt) terras. Waar zowel de gasten als de wandelaars worden verwend met koffie en taart en vers belegde broodjes en een keur aan heerlijke drankjes. Verder vrolijke muziek door een gezellige, jonge dj. Entree gratis!

Let wel: de lopers komen Huissen-centrum nu binnen bij de fietstunnel en lopen dan via Langestraat en Vierakkerstraat richting de Helmichstraat. Bij De Buitenpoort verlaten ze in feite de kom van het stadje van plezier. Via Bemmel wordt de tocht vervolgd naar Nijmegen. Wees op tijd voor een goede plek bij De Buitenpoort om zo de Vierdaagsehelden richting finish te schreeuwen en te applaudiseren.

Foto: Benno Arends)

Meer berichten