Logo lingewaardactueel.nl


deBOL langs de route in Weurt
deBOL langs de route in Weurt

Tot morgen in .......

Bemmel - Natuurlijk staat deBOL weer langs de routes bij editie 103 van de Nijmeegse 4Daagse !

Voor de 15e keer op rij staat deBOL bij de N4D iedere dag langs de routes om alle wandelaars aan te moedigen en te steunen !

Sinds 2005 is deze 4Daagse week een jaarlijks feest van herkenning en we spreken iedere dag met alle wandelaars af dat wij ze de volgende dag wéér willen zien, het TOT MORGEN IN …. En daar zijn ze weer!!…. zijn herkenbare kreten geworden !

Op dinsdag 15 juli zal het feest in Bemmel zijn, deBOL zal vanaf 09.30 uur alle lopers aanmoedigen op de Dorpsstraat t.h.v. de Kinkelenburglaan en natuurlijk maken wij er ook een oergezellig feestje van!

Wij hopen dat we de recordhouder Bert van der Lans, onze 100ste Vriend van deBOL, mogen ontvangen. Bert gaat voor de 72ste keer lopen en wij wensen hem, onze BOL wandelaars en alle deelnemers uit Lingewaard en al die andere duizenden wandelaars heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier, toe!

Op woensdag staan de “Bolletjes” in Weurt, donderdag in Berg en Dal en natuurlijk op vrijdag op de Via Gladiola( t.h.v. het beeld van de gladiolen aan de rechterkant) naast het Bemmelse Dweilorkest de Dreumels!! Wandelaars let op de rode BOL ballonnen, als je die ziet staan de dames van deBOL in de buurt!

Met deBOL op pad = puur genieten … en dat moet iedere 4Daagse loper dan ook vooral doen: GENIETEN !!

Wij kijken naar jullie uit !

informatie: www.debolbemmel.nl

Nieuwsoverzicht

Meer berichten