Ellen Boon (25) hoopt dat meer jongeren willen wandelen.
Ellen Boon (25) hoopt dat meer jongeren willen wandelen.

Opzoek naar jongeren - jong volwassen om bij onze wandelvereniging te krijgen

Gendt - Wandelen ?! De meeste jongeren en jong volwassen moeten er niet aan denken.

Ik ben Ellen Boon en ik ben 25 en zit sinds vorig jaar bij de wandel vereniging Pro Corpore in Gendt. Er zijn al verschillende pogingen gedaan wat ik heb begrepen van mijn mede wandelaars om jongeren & jong volwassen enthousiast te krijgen om bij de wandel vereniging lid te worden.

Toen ik lid werd van de wandel vereniging was dat 1 omdat het wandelen me wel leuk leek en 2 zodat ik meer mensen zou leren kennen uit Gendt en omgeving en ook jongeren en jong volwassen. Echter ben ik er achter gekomen dat er naast mij maar een jongen bij zit die iets jonger dan mij zit.

Ik ervaar het wandelen als super leuk ! Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt - nog nooit bent geweest! Je leert nieuwe mensen kennen en allemaal stuk voor stuk zijn alle leden leuke en lieve maar vooral hele gezellige mensen.

Je bent niet verplicht om iedere keer mee te wandelen. Als je niet kunt of niet wilt kun je jezelf afmelden.

We vertrekken altijd met de hele groep vanuit Gendt en verzamelen op een vaste plek.

Dus het is gezellig en je leert leuke mensen kennen en je wandelt gezellig !

Zodra je lid bent krijg je een wandel boekje waarin alle wandelingen genoteerd worden. Je bent zelf vrij om te kiezen hoeveel km je wilt lopen. Het minst aantal kilometers is 5 kilometers, en zo loop het op.

Ik ben in 2015 in Gendt komen wonen en ken niet veel jongeren / jong volwassen uit Gendt en omgeving. Het maakt niet uit waar in lingenwaard je woont. En het is niet raar of gek als je bij een wandel vereniging gaat ! Het is juist super leuk ! Het is altijd in het weekend, vaak op zondag maar ook soms op zaterdag.

Ik hoop op deze manier jongeren en jong volwassenen te bereiken en dat ze zich zullen aanmelden bij Pro Corpore. Het kost 30 per drie maanden en bij sommige wandelingen betaal je een kleine bijdrage. Ik zou het super leuk vinden als er mensen bij komen zodat ik meerdere jongeren en jong volwassen hier in Gendt en in de rest van lingenwaard leer kennen.

Bent u een vader of moeder met kinderen en wilt u zich met uw dochter of zoon toevoegen aan onze wandel vereniging, u bent van harte welkom. Alle leeftijden zijn welkom !

Ben je of bent u nieuwschierig en lijkt het je of u leuk om je of u als lid aan te melden ?

Kijk dan op www.procorpore.nl voor meer informatie

Ellen Boon

Meer berichten