Leerlingen van OBC Huissen met de metropool Londen op de achtergrond
Leerlingen van OBC Huissen met de metropool Londen op de achtergrond (Foto: OBC Huissen)

Leerlingen OBC Huissen naar Londen

Huissen - Op maandag 24 juni vertrokken 93 derdejaarsleerlingen van OBC Huissen met de bus en boot naar Londen. Drie dagen lang hebben zij deze bruisende metropool bezocht. Het doel van de reis was het opdoen van een ervaring in het buitenland. Voor sommige leerlingen was het de eerste keer dat zij een trip naar het buitenland maakten. De leerlingen verbleven in gastgezinnen waarbij hun Engels op de proef gesteld werd.

Op het programma stond een bezoek aan verschillende highlights zoals Bridge Tower, Big Ben, London Eye, voetbalclub Arsenal en Buckingham Palace. Ook shoppen in Regent Street en Oxford Street, een kijkje nemen in de alternatieve wijk Camden Town, genieten van het prachtige uitzicht vanaf het 160 meter hoge gebouw Sky Garden en een bezoek aan een musea mochten niet ontbreken.

Gedurende het programma is er ook de gelegenheid geweest om de stad op eigen initiatief te verkennen. Kennis maken met de metro was voor de leerlingen ook een leuke ervaring. Kortom, een vol programma bestaande uit leerzame en gezellige activiteiten voor de leerlingen.

“We hebben veel geleerd van deze reis en er met z’n allen van genoten. Graag bedanken we onze leerlingen voor hun bijdrage, interesse én gezelligheid. De leerlingen zijn een mooie ervaring in het buitenland rijker en hebben wellicht vriendschappen voor het leven opgebouwd”, aldus de begeleidende docent Dave Kelly.

Meer berichten